Live chat Dierenpensions

De live chat service van Chatkracht kan voor dierenpensions van toegevoegde waarde zijn. Door de chat service van Chatkracht toe te voegen aan de website van deze dierenpensions worden websitebezoekers binnen 30 seconden persoonlijk te woord gestaan. Website bezoekers kunnen door de live chat service van Chatkracht op een laagdrempelige manier contact opnemen met een organisatie. Daarnaast kunnen website bezoekers 72 uur per week contact opnemen met de organisatie, ook buiten de officiële openingstijden van de dierenpensions staan de chatspecialisten van Chatkracht klaar voor de website bezoeker.  

De chat functie is voor deze sector van groot belang. Dierenpensions kennen wij vaak nog als fysieke panden. Echter gaat ook deze sector verder op het internet. Voor deze winkels is de chat functie een toegevoegde waarde voor het bedrijf. 

De vragen die binnenkomen zullen binnen 30 seconden door ons opgepakt worden. Het kenniscentrum zal er meteen bij gepakt worden zodat de chatspecialist de tijd heeft om een vraag op te zoeken. Indien de vraag direct beantwoord kan worden kan de klant verder gaan op de site en een bestelling gaan plaatsen. Als de vraag niet direct door de chatspecialist beantwoord kan worden dan zullen de contactgegevens van de klant gevraagd worden. Deze contactgegevens worden dan met de vraag alsnog naar het bedrijf toegestuurd. De klant kan hierna alsnog geïnformeerd worden. 

in de beginfase van het traject zal er een kenniscentrum worden opgesteld door het dierenpension. Hierdoor beschikt de chatspecialist over de veel gestelde vragen die ook in een dierenpension gesteld kunnen worden. Nadat dit kenniscentrum is opgesteld zal deze steeds up-to-date worden gehouden  in goed contact met desbetreffende bedrijf. 

Kortom, de live chat service is van een toegevoegde waarde voor deze branche. Hierdoor kunnen dierenpensions ook online goed de klant verder helpen en hoeft dit niet meer allemaal fysiek.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *